× team4sites onze werkwijze tekst fotografie webdesign techniek contact
team4sites - logo
ARNO

ARNO VAN SON, TECHNIEK

Foto Arno van Son

Wist je dat een website bestaat uit drie componenten? Vormgeving, inhoud en techniek. Bij de laatste component voel ik me als een vis in het water. Programmeren is mijn ding. Ik bedenk en realiseer oplossingen zodat jouw website online gevonden wordt, optimaal functioneert én gebruiksvriendelijk is.

Webdesign

Heb je een bedrijf maar nog geen website? Wil je online beter zichtbaar zijn voor jouw bestaande klanten? Of trek je graag meer nieuwe klanten aan? Ik ontwikkel gebruiksvriendelijke websites met responsive webdesigns. Zo is jouw nieuwe website optimaal te bekijken op elk beeldformaat. Op mobiele telefoons, tablets en pc’s. Dit betekent dat jouw klant altijd direct toegang heeft tot je website. Zelf eenvoudig je website aanpassen kan met een op maat gemaakt Content Management Systeem. Geen ingewikkelde functies maar gewoon direct aan de slag. Met een korte instructie ben je klaar om je eigen website aan te passen als dat nodig is.

Zoekmachine optimalisatie

Jij wilt toch ook online goed gevonden worden door jouw potentiële klant? Want zeg nu zelf: wat is een website zonder bezoekers? Zeventig procent van de online bezoekers zoekt via de zoekmachine Google. Het grootste deel bekijkt alleen de eerste resultaten. Het is dus belangrijk hoog in de zoekresultaten te staan. Wij maken jouw website beter vindbaar in Google met zoekmachine-optimalisatie van techniek én tekst.

Arno

Sinds 2001 ben ik actief als webontwikkelaar. Ik houd me voornamelijk bezig met de technische kant van het ontwerp. De samenwerking met grafisch ontwerper en fotograaf Daisy Renders en tekstschrijver Linda van de Wiel zorgt voor 'the best of three worlds'. Het resultaat? Professionele websites met uitstraling en inhoud.