× team4sites onze werkwijze tekst fotografie webdesign techniek contact
team4sites - logo
DAISY

DAISY RENDERS, WEBDESIGN

Foto Daisy Renders

Ik ontwerp websites. Daarbij bedenk ik uiteraard een design dat er mooi uitziet. Maar ik vind het ook belangrijk dat het ontwerp je doelgroep aanspreekt en past bij de identiteit van jouw bedrijf. Tijdens het gehele ontwerpproces heb ik een adviserende rol, zodat we samen een perfect passend product kunnen maken.

En weet je dat ik zelfs jouw gehele visuele identiteit kan verzorgen? Ik ontwerp onder meer logo’s, huisstijlen, brochures, flyers en advertenties. Eén aanspreekpunt voor de totale visuele identiteit. Dat werkt tijdbesparend!

Daisy

Mijn grootouders en later mijn ouders, runden een horecazaak. Ik wist als klein meisje al dat ik geen biertjes wilde tappen. Ik wilde een creatief vak leren. En wat bleek? Het zit in de genen. Voordat mijn opa een horecazaak had, werkte hij in de reclamewereld.

Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf en werk ik met veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten. Met mijn twee disciplines kan ik ondernemers prima ondersteunen. Want heb jij perfecte ideeën in je hoofd, maar ben je té druk om het uit te werken? Slaat de stress al toe? Als grafisch ontwerpster én fotografe help ik je bij het uitwerken en visualiseren van jouw ideeën. En dankzij de samenwerking met tekstschrijver Linda van de Wiel en programmeur Arno van Son wordt 1+1 pas écht 3.